21.03.2017

Vær med til at forskønne dit nærmiljø

Dåser, cigaretskod, papir og plastik flyder i naturen, langs vejen og i byernes grønne områder. Det bryder ingen sig om. Derfor inviterer Danmarks Naturfredningsforening (DN) i samarbejde med Hillerød Forsyning til landsdækkende affaldsindsamling søndag den 2. april 2017.

Læs mere
13.03.2017

Uregelmæssigheder i vandforsyningen fra St. Lyngby Vandværk

Tirsdag den 21. marts udfører vi i tidsrummet mellem kl. 8 og kl. 16 el-arbejde på St. Lyngby Vandværk. Mens arbejdet pågår, vil der være tilkoblet en nødstrømsforsyning. I forbindelse med, at nødstrømsforsyningen kobles til og fra, vil der forekomme kortvarige uregelmæssigheder i vandforsyningen.

Læs mere
28.02.2017

Indkøring af nye pumper kan påvirke vandforsyningen

Vi er i gang med at indkøre nye og mere effektive pumper på Frederiksgade Vandværk. Derfor kan der forekomme varierende vandtryk eller kortvarige udfald på vandforsyningen i midtbyen og sydbyen. Indkøringen forventes færdig i uge 9. Vi beklager de gener, arbejdet medfører.

Læs mere
24.02.2017

Sne forhindrer afhentning af affald

Der kan i dag være uregelmæssigheder på afhentning af affald på grund af is og sne på vejene. Vi beklager de gener, den manglende affaldstømning kan medføre. 

Læs mere
14.02.2017

Tømning af affald i vintermånederne

Når vinteren er over os, kan det betyde snefald og isglatte veje og fortov, og det gør det svært for skraldemanden at tømme din affaldsbeholder. Men du kan hjælpe ham.

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00