10.05.2017

Tømning af affald på store bededag

Din affaldsbeholder bliver tømt på normal vis store bededag - fredag den 12. maj. Oplever du problemer, kan du med fordel benytte vores Selvbetjening.

Læs mere
09.05.2017

Udskiftning af vandledning i Milnersvej

Frem til efter sommerferien arbejder vi på Milnersvej, hvor vi skal lægge en ny vandledning fra rundkørslen ved Roskildevej og frem til krydset ved Søndre Jernbanevej. Det sker som led i den løbende udskiftning af ældre og udtjente vandrør af støbejern.

Læs mere
25.04.2017

Pas på dit affald, når du kører på genbrugsstationen

Vi oplever desværre, at der ligger en del affald på Lyngevej og Roskildevej samt i rabatten ved selve genbrugsstationen. Det er rigtig ærgerligt. Derfor vil vi godt opfordre dig til at huske at pakke dit affald på din trailer, så det ikke flyver af på vejen. På forhånd tak for hjælpen.

Læs mere
12.04.2017

Kundeservice er lukket i påsken

Oplever du akutte driftsproblemer med vand, varme eller spildevand, så ring på 48 23 10 00, og du får fat i vores vagt. Oplever du problemer i forhold til din affaldstømning, så meld det ind via vores selvbetjening.

Læs mere
12.04.2017

Tømning af affald i påsken

Vi tømmer din affaldsbeholder på din normale tømmedag i påsken - også selvom den falder på skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag. Oplever du problemer, kan du med fordel benytte vores Selvbetjening.

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00