21.06.2017

Vi søger kandidater til Forbrugervalg - er det dig?

Så er det snart tid til Forbrugervalg. Ønsker du medindflydelse på, hvad der sker i dine Vandselskaber, så har du nu mulighed for at blive dine medborgeres stemme ved at melde dig som kandidat til forbrugerrepræsentant til bestyrelsen.

Vi skal nemlig have valgt to forbrugerrepræsentanter ind i Hillerød Forsynings bestyrelse for Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S, der skal sidde i perioden 2018-2021.

Hvem kan blive kandidat, og hvordan opstiller du?

For at blive godkendt som kandidat et det et krav, at du er myndig, og at du har 10 stillere, der anbefaler dig.

Du kan allerede nu oprette dig som kandidat elektronisk via vores valghjemmeside, hvor du også har mulighed for at fortælle, hvorfor det netop er dig, der skal vælges som forbrugerrepræsentant og eventuelt uploade et billede.

Vi skal have din opstilling senest den 4. august 2017 kl. 12.00.

Hvem kan være stiller for en kandidat?

Stillere skal være fysiske og myndige personer, der er forbrugere af én eller flere af forsyningsydelserne i vand- og spildevands-
selskabernes forsyningsområde.

En stiller er en person, der anbefaler kandidaten. Herudover har stilleren ikke andre forpligtelser. En stiller kan kun være stiller for én kandidat.

Hvornår holder vi valg?

Valget afholdes elektronisk i perioden den 15. september til den 15. oktober 2017.

Hvem kan stemme?

Alle, der er privat eller erhvervskunde hos enten Hillerød Spildevand A/S eller Hillerød Vand A/S.

Valget foregår elektronisk, og du kan stemme både fra din computer, mobil eller tablet. Du skal bare have dit NemID klar.

Mere info om selve afholdelsen af valget følger, når vi nærmer os.

Besøg vores valgside

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00