Gå til indhold

Forsøgsordning for småt pap og karton

I Hillerød Kommune har vi en forsøgsordning for indsamling af småt pap og karton i haveboliger. Læs mere om ordningen og hvem der kan tilmelde sig, nedenfor.

Hvem kan tilmelde sig ordningen

  • Helårsboliger, der er beliggende i parcel-, række-, kæde- eller dobbelthus, såsom villa og rækkehus, hvor der er individuel afhentning af papir ved husstanden, dvs. de har en 140l. papirbeholder.
  • Helårsboliger som ligger på papirruterne 1 - 28.
  • Bemærk, at helårsboliger på papirruterne 29, 30, 31, 32, 33, 34 og 35 desværre ikke kan tilmelde sig forsøgsordningen af adgangsmæssige årsager.
  • Bor du i rækkehus, lejlighed, eller anden form for bebyggelse med fælles affaldsopsamling, kan du ikke bestille papbeholderen. Din ejendomsbestyrelse og vicevært har eller kan finde en fælles løsning for dig.


Du finder dit papirrutenummer i vejregisteret, som du finder her

Bemærk, at ordningen er en skelordning. Din beholder skal derfor helt frem til skel ved fast kørevej, senest kl. 06.00 på tømmedagen, og placeres med håndtaget ud mod kørevejen. På nogle veje er der givet dispensation til, at der kan tømmes affald fra kl. 05. På disse veje skal beholderen være stillet frem fra kl. 05. Se dispensationsvejene her

Læs mere om definitionen på skel her

Læs mere om placering af papbeholderen i skel ved parcel- og rækkehus her

Læs mere om placering af papbeholderen i skel på landejendomme her

For tilmelding til ordningen kontakt os venligst på affald@hfors.dk. Skriv venligst adresse og papirrute nr.
Du kan også kontakte os på tlf. 48 23 10 00.
Du vil modtage din nye beholder indenfor 10 arbejdsdage efter bestilling.

 

Hvornår får jeg tømt

Når du har modtaget din beholder, bliver den tømt første gang, næste gang du får tømt papir. Papbeholderen tømmes nemlig samme dag, som du får tømt din papirbeholder.

Bemærk, at beholderne tømmes af to forskellige biler, så beholderne bliver tømt samme dag, men ikke på samme tid.

 

Tilmeld dig vores sms- og e-mail service, så modtager du en besked når vi kommer og tømmer din papir- og papbeholder  (obs! din papir- og papbeholder tømmes samme dag). Det gøres her

OBS! Vi gør opmærksom på, at man selv skal afmelde sig SMS-servicen, hvis man flytter fra den tilmeldte adresse.

 

Hvad må jeg putte i beholderen

Husk, du kun må putte RENT pap og karton i din papbeholder. Det er vigtigt, at papaffaldet ikke sætter sig fast i beholderen, da den så ikke kan tømmes.

Aflever stort pap på genbrugsstationen eller få det hentet (foldet og bundtet) ved tilmelding til storskrald. Læs mere under "Sortering af dit affald" her

 

Hvad koster ordningen

Beholderen koster ikke ekstra. Indsamling af pap og andre genanvendelige fraktioner betales via grundgebyret.

 

Spørgsmål?

Kontakt kundeservice på telefon 48 23 10 00 eller på kundeservice@hfors.dk

 

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00