PapPap

Bor du i helårsbolig, der er beliggende i parcel-, række-, kæde- eller dobbelthus, såsom villa og rækkehus, hvor der er individuel afhentning af affald ved husstanden kan du aflevere dit pap på to måder – enten via vores storskraldsordning eller på genbrugsstationen.

Som noget nyt kan helårsboliger også tilmelde sig forsøgsordningen for småt pap og karton, hvor pap og karton indsamles i en 240l. beholder ved husstanden. Læs mere om ordningen og hvordan du tilmelder dig til frivillig papordning her

 

Bor du i rækkehus, lejlighed, eller anden form for bebyggelse med fælles affaldsopsamling, kan i få en fælles papbeholder til indsamling af pap. Din ejendomsbestyrelse og vicevært har eller kan finde en fælles løsning for dig.

Ja tak

Mindre papkasser, skotøjsæsker o. lign. (undgå at folde papkasser. Riv dem derimod over så de ikke kan sætte sig fast på tværs i beholderen)

Karton

Bølgepap

Æggebakker

Alle rene papemballager (fra f.eks. cornflakes, tandpasta, myslibarer osv.)

Tomatbakker af pap mv.

Rør fra køkkenrulle og toiletpapir

Nej tak

Pizzabakker

Mælke- og juicekartoner

Snavset pap

Hvad sker med dit pap?

Pap kan genbruges til nyt pap. F.eks. består nye æggebakker typisk af op mod 99 % genbrugspap.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00