Besøg Solrødgård Klima- og Miljøpark

På Solrødgård Klima- og Miljøpark har vi bygget en ny genbrugsstation, er i gang med at opføre et nyt renseanlæg, og vi skal opføre et Klima- og Miljøcenter til forsyningens medarbejdere.

Området indeholder desuden et større rekreativt område med natur og tiltag til gavn for miljø og dyreliv samt arkæologiske fund.

Alt dette vil vi selvfølgelig godt fortælle andre om, så derfor har I mulighed for at booke et besøg. Det kan f.eks. være en rundvisning på ét af vores anlæg, eller det kan være en generel rundvisning på hele området. Det kan også være, I har andre specifikke ønsker, som vi kan se, om vi kan imødekomme.

Parkering

Vi henviser til, at gæster i forbindelse med rundvisning på Solrødgård Klima- og Miljøpark benytter den sydlige indkørsel til området, og parkerer biler og andre køretøjer i vejens sydlige rabat. Den sydlige indkørsel er IKKE indkørslen til genbrugsstationen.

Anmod om et besøg

Udfyld felterne og tryk "send", og så vender vi tilbage til indenfor 5 arbejdsdage omkring muligheden for at besøge Solrødgård Klima- og Miljøpark.

BEMÆRK! Det er ikke muligt at besøge Solrødgård Klima- og Miljøpark i weekender og helligdage. Derudover er det heller ikke muligt, at besøge renseanlægget før ultimo november 2018, da vi er i gang med en indkøringsfase.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00