Skal du have afhentet storskrald? Læs mere

Er du pensionist? Måske er du den vi søger, læs mere

Haveaffaldsafhentning, læs mere

Plast/metal ordning i parcel- og rækkehuse, læs mere

Rundvisning på Genbrugsstationen

Du kan som gruppe få en rundvisning på Genbrugsstationen og høre hvad der sker med affaldet efter det er sorteret. Udfyld formularen nederst på siden.

Er du en skoleklasse?

Eleverne får informationer om, hvorfor vi skal sortere affaldet og får vist konkrete eksempler på produkter, som er fremstillet af indsamlede genbrugsmaterialer.

Læs mere på Skolen i Virkeligheden

Hvis I gerne vil have en rundvisning, så  send en mail til daglig leder Hanne Thinghuus. Mailen må gerne indholde antal besøgende, klassetrin samt en beskrivelse af hvad I gerne vil høre om.

I kan finde undervisningsmateriale, som kan benyttes før og efter rundvisningen her

Besøg på Vestforbrænding

Ligeledes kan skoleklasser besøge forbrændingsanlægget Vestforbrænding. Læs mere på Vestforbrændings hjemmeside.

Besøgene tilrettelægges til den enkelte gruppe og indeholder altid en præsentation og en rundvisning på forbrændingsanlægget. Vi tager imod grupper på 10-30 personer fra 0. klasse og opefter (herunder besøgende fra ungdomsuddannelser, seminariestuderende, foreninger, virksomheder og ejendomsfunktionærer og andet). Grupper over 30 personer skal deles.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00