Gå til indhold

Prisen på fjernvarme stiger til oktober.
Læs mere her.

Se din nye beholderløsning til affald.

04.03.2022

Pressemeddelelse: Ny undersøgelse - Styrket samarbejde kan bane vejen for mere separatkloakering

Hillerød Forsyning har kortlagt Hillerødborgernes viden om og holdning til separatkloakering. Undersøgelsens hovedkonklusioner er, at separatkloakering ikke forbindes med bæredygtighed, og det bliver svært at skabe tilslutning, så længe det er frivilligt. Undersøgelsen peger på, at individuelle løsninger og et styrket samarbejde mellem kommune, forsyning og fagfolk kan bane vejen for større opbakning – og dermed sikre, at kommunen når målene i vandmiljøplanen.

Læs mere
03.03.2022

Hillerød Forsyning om situationen i Ukraine

Hillerød Forsyning følger udviklingen i Ukraine tæt, da flere geo- og sikkerhedspolitiske forhold kan få konsekvenser for Hillerødborgerne. Det drejer sig for eksempel om råvarepriser og -leverancer samt it-sikkerhed.

Læs mere
02.03.2022

Kom og hjælp naturen og dit nærmiljø: Nu er det snart tid til Affaldsindsamling

Dåser, cigaretskod, papir og plastik flyder i naturen og i byen. Lad os gøre noget ved det. Lørdag den 2. april og søndag den 3. april 2022 bliver der afholdt landsdækkende affaldsindsamling, og DU kan være med.

Læs mere
21.02.2022

Genbrugsbutikken holder lukket i uge 9

Genbrugsbutikken Forsyn Dig holder lukket i uge 9 pga. ferie.

Læs mere
14.02.2022

Pressemeddelelse: Hillerødborgerne skal vælge nyt bestyrelsesmedlem

Et forbrugervalgt medlem har trukket sig fra bestyrelserne i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S. Derfor sætter Hillerød Forsyning nu gang i et suppleringsvalg, så det ledige sæde kan blive genbesat.

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00