Gå til indhold

Er dit vand grønt? Læs mere her

Reduceret åbningstid på telefonerne: Vi kan kontaktes alle hverdage 9-13

Nu skal du tilmelde dig til storskrald, læs mere

Få 10 nemme tip til at spare på varmen

18.06.2021

Pas på din skraldemand

Vi kan se, at mange bruger deres metalbeholder og det er rigtig dejligt, at vi får sorteret og udnyttet det metal, som vi har i vores affald.

Læs mere
16.06.2021

Hillerød Forsyning søger administrerende direktør

Er du en dygtig leder, forretningsorienteret og med stor erfaring i grøn omstilling? Trives du med en stor berøringsflade i forhold til dine kunder og samarbejdspartnere? Har du lyst til og erfaring med arbejdet i en politisk drevet virksomhed? Og har du oven i købet erfaring med forsyningsbranchen eller dele heraf?

Læs mere
10.06.2021

Pressemeddelelse - Hillerød Forsyning tester spildevand for COVID-19

Som et led i et nationalt pilotprojekt vil Hillerød Forsyning teste spildevandet for COVID-19 i juli. Forsyningen er med i national task force, der skal sikre, at test af spildevand til efteråret kan erstatte de personlige corona-tests.

Læs mere
07.06.2021

Pressemeddelelse - Planer om dampværk skrinlægges

Hillerød Forsyning har valgt at indstille arbejdet med et dampværk. Beslutningen er taget på baggrund af flere måneders arbejde med forskellige løsninger, og evalueringen har vist, at den fælles løsning med et dampværk i øjeblikket ikke er den mest attraktive. Projektets tre parter vil fortsat arbejde tæt sammen, og hvis der opstår nye løsninger eller forbedrede prisforhold, kan projektet genoptages.

Læs mere
27.05.2021

Årsberetning 2020

Så er Årsberetning for 2020 klar!

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00