Gå til indhold

Genbrugsbutikken Forsyn Dig åbner igen, læs mere

Vær med til at forskønne vort nærmiljø, læs mere

Få overblik over dit affald – nemt og hurtigt, læs mere

Se din regning, læs mere

16.09.2020

Hillerød Forsyning udvider med ny parkeringsplads til vores renovationsbiler

Hillerød Forsyning har hidtil manglet et sted, hvor vores renovationsbiler kunne parkere, når de var færdige med deres ruter. De har midlertidig holdt på det gamle Kraftvarmeværk på Hestehavevej.

Læs mere
14.09.2020

Hillerød deltager i World Cleanup Day den 19. september 2020

Kombiner frisk luft, motion og gode gerninger. Deltag i World Cleanup Day sammen med Hillerød Genbrugsstation lørdag den 19. september 2020 kl. 10-15.

Læs mere
09.09.2020

Sådan gør du med affaldet fra haven

Vi kommer snart og henter dit haveaffald. Skal du gøre haven vinterklar eller lave flis af dit træaffald, så husk at tilmelde dig i god tid, og senest mandagen i ugen før vi kommer i dit distrikt.

Læs mere
26.08.2020

Hvad er op og ned om Hillerøds nye renseanlæg?

En artikel i Frederiksborg Amts Avis i denne uge beskriver den ekstra udledning, der har været fra det nye renseanlæg HCR Syd i Hillerød. Vi har samlet lidt fakta om sagen for dem, der gerne vil vide lidt mere.

Læs mere
24.08.2020

Rensning af regnvand ved Slotssøen

Fra uge 35 og et par uger frem vil du møde teknikere ved Slotssøen. Vi arbejder nemlig på at finde den bedste løsning til rensning af regnvand, inden det kommer ned i søen.

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00