Gå til indhold
18.03.2020

Genbrugsstationen har kun åbent for erhvervskunder

OBS! Fra torsdag den 19. marts 2020 er åbningstiden for erhverv begrænset fra kl. 12.00-16.00 i hverdagene (lukket i weekenden).

Til og med den 13. april modtager genbrugsstationen kun affald fra erhvervslivet og kun i hverdagene i en begrænset åbningstid fra kl. 12.00-16.00. Den almindelige dagrenovation er ikke påvirket af corona-situationen indtil videre.

Der er netop kommet ny melding fra Vestforbrændingen omkring mulighed for at aflevere affald på Genbrugsstationen. Frem til den 13. april 2020 er det nu kun muligt for erhvervskunder at aflevere affald.

Dette gælder også for den "ubemandede" åbningstid.

Lukningen af Genbrugsstationen for private skyldes bl.a. følgende:

• Vi forsøger at minimere smitte hos kunder og medarbejdere ud fra sundhedsstyrelsens vejledning omkring smitte af corona.

• Indsamling af dagrenovation er en nødvendighed, det er aflevering på Genbrugsstationen ikke for private. Erhverv kan fortsat aflevere indtil videre, men dette kan også ændre sig.

• Vi vil ikke kunne komme af med det affald, der afleveres på Genbrugsstationen og det giver derfor ikke mening at få det indleveret i de her uger.

Vi håber på jeres forståelse i denne uvante situation, der er ny for os alle.

 

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00