Gå til indhold
29.03.2020

Genbrugsstationen genåbner på tirsdag d. 31. marts

Det går stærkt med ændringer og nye udmeldinger i disse dage – vi sendte en status ud i fredags omkring lukningen af genbrugsstationen, men grundet ny udmelding fra Styrelsen for Patientsikkerhed har vi fået grønt lys til at genåbne vores genbrugsstation igen fra på tirsdag.

De sidste to ugers lukning skete som en konsekvens af de nationale myndigheders anmodninger om at sende medarbejdere hjem, som ikke varetager kritiske opgaver. Der er nu kommet en udmelding fra Styrelsen for Patientsikkerhed, som vurderer, at det vil være sundhedsmæssigt forsvarligt at genåbne genbrugsstationer for private, hvis det sikres, at de borgere, der kommer på genbrugsstationen, holder afstand til hinanden og til personalet, samt en række andre konkrete forholdsregler.

Åbningen bliver under hensyntagen til alle de nødvendige forholdsregler, som skal til for at forhindre smittespredning, og vi er derfor i gang med at planlægge, hvordan det, på trods af de restriktioner vi må iværksætte, stadig kan blive en god kundeoplevelse at komme på genbrugsstationen.

VIGTIGT: Grundet coronasituationen bliver der ikke åbnet for den ubemandede genbrugsstation idet vi ikke kan sikre sikkerheden.

Følg med på vores Facebook og hjemmeside!

 

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00