Gå til indhold
31.03.2020

Har du mere dagrenovation derhjemme end normalt?

Rigtig mange af os er hjemme i denne periode, og det betyder, at mængden af vores dagrenovation er større.

Du har mulighed for at bestille 4 ekstrasække (kun til restaffald) til 140,- kr. (35,- pr. stk.) Det gør du ved at sende en mail til os på affald@hfors.dk. Når du har bestilt dine ekstra sække, bliver de leveret indenfor to hverdage af din skraldemand. Dette gælder ikke etagebyggerier med fælles beholdere.

Du kan sætte én ekstrasæk pr. normal tømning, og den skal sættes ud ved siden af din restaffaldsbeholder senest kl. 6.00 på afhentningsdagen for restaffald.

Ekstrasækken er kun til dit restaffald. Vi skal fortsat sortere vores affald, trods corona-situationen.

  • Plastik: Har du mere plastik, end der kan være i beholderen til plast, kan du sætte en ekstra gennemsigtig sæk med plast ved siden af beholderen. I så fald skal både beholder og sæk sættes til skel på tømmedagen. (Gælder kun for husstande med egne affaldsbeholdere og altså ikke etageejendomme og lignende med fælles afhentning). 
  • Pap: Papbeholderen tømmes hver 7. uge og skal sættes til skel på tømmedagen. Det er dog ikke alle områder, vi kan levere papbeholderen til, men skriv til affald@hfors.dk, hvis du gerne vil have en papbeholder, og så ser vi på, om du kan få en papbeholder.
  • Papir og glas kan afleveres i de offentlige kuber.

Genbrugsstationen er genåbner 31. marts 2020, læs mere her

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00