21.11.2018

Hillerød Forsyning flytter til Solrødgård

Klima- og Miljøcentret på Solrødgård Alle er forsyningens nye administrationsbygning fra den 26. november 2018.

Hillerød Forsynings nye administrationsbygning og garageanlæg, Klima- og Miljøcentret, er en integreret del af Solrødgård Klima- og Miljøpark, hvor genbrugsstationen og det overdækkede renseanlæg allerede er taget i brug.

”Med flytningen føjer vi endnu et kapitel til vores bæredygtige fortælling. En fortælling, der handler om at understøtte vores kunders sundhed og hverdagsliv ved at levere rent vand og varme, samt håndtere spildevand og affald på en miljømæssig, ressourcemæssig og økonomisk bæredygtig måde.

Når vores funktioner og aktiviteter bliver samlet på ét sted, i Solrødgård Klima- og Miljøpark, får vi en mere effektiv nyttiggørelse af ressourcerne, og det gavner vores kunder, borgerne i Hillerød Kommune. Vi glæder os til at fylde de nye rammer ud.”

- Søren Støvring, adm. Direktør

 

Hillerød Forsynings nye administrationsbygning ligger ved siden af genbrugsstationen og har adressen:

Solrødgårds Alle 6, 3400 Hillerød

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Adm. direktør Søren Støvring, tlf.: 26 65 59 00, ssh@hfors.dk eller direktør for Affald, Kunder og Facility, Peter Maltha Larsen, tlf.: 26300300, pml@hfors.dk.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00