Hillerød Forsyning skal have ny direktør

Pressemeddelelse

En række politiske udmeldinger har på det seneste skabt tvivl om den politiske opbakning til den daglige ledelse i Hillerød Forsyning. I det lys har et flertal i Hillerød Forsynings bestyrelse på et ekstraordinært bestyrelsesmøde torsdag 19. november besluttet at afslutte samarbejdet med virksomhedens nuværende administrerende direktør, Søren Støvring.

Bestyrelsen iværksætter hurtigst muligt processen med at finde en ny administrerende direktør. Søren Støvring har indvilget i at hjælpe organisationen i overgangsperioden, frem til en permanent afløser er på plads.

”Der er intet i denne beslutning, der ændrer på den strategi eller de mål, som Hillerød Forsyning har på de enkelte forsyningsområder, ligesom alle nuværende planer og projekter fortsætter som hidtil. Derfor vil jeg også gerne sige Søren Støvring tak for indsatsen, ligesom jeg er glad for, at han vil hjælpe os i denne overgangsperiode,” siger Klaus Markussen, formand for bestyrelsen i Hillerød Forsyning.

Hillerød Forsyning havde indbudt til et digitalt borgermøde i dag torsdag mellem 17 og 19. På baggrund af denne beslutning er det møde udskudt til et senere tidspunkt.

Emne
  • Hillerød Forsyning