Gå til indhold
14.10.2020

Vi er rigtig gode til at sortere

I Hillerød er vi rigtig gode til at sortere – takket være et super godt samarbejde mellem personalet på Hillerød Genbrugsstation og alle vores kunder.

I samarbejde med Vestforbrænding måler Hillerød Genbrugsstation løbende på udviklingen i udsorteringen fra ”rest efter sortering”. Det sker ved at sammenligne den endelige mængde af affald i ”rest efter sortering” med mængderne af det affald, som har det med at ende i ”rest efter sortering”, f.eks. papir, småt elektronik og træ. I perioden i 2019 var denne andel 21,2% og er i samme periode i 2020 faldet til 17,7%.

Det betyder, at Hillerød Genbrugsstation faktisk er den bedste i hele Vestforbrændings opland - det kan vi alle godt være rigtig stolte af!

Du kan også komme på genbrugsstationen udenfor normal åbningstid – var du klar over det?

Vidste du, at du kan tilmelde dig vores ubemandede genbrugsstation, der er åben alle ugens dage kl. 06.00-09.00 og kl. 17.00-20.00.

Du har mulighed for at tilmelde dig en GRATIS ordning, hvor du med tilmelding af dit mobilnummer og din bils registreringsnummer kan besøge genbrugsstationen uden for vores normale åbningstid. Pladsen bliver videoovervåget.

Hvad kan jeg komme af med?
Du kan i den ubemandede åbningstid aflevere alle fraktioner, dog IKKE følgende:

• Farligt affald
• Elektronik/hårde hvidevarer
• Pap
• Rest efter sortering

Læs mere og tilmeld dig ordningen her.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00