Gå til indhold

Bæredygtig Forsyning

Bæredygtighed kan være mange ting - Hillerød Forsyning arbejder med ordet bæredygtighed, som noget der opretholder sig selv og undlader at belaste det omlæggende miljø. Derfor har vi samlet en række af vores tiltag på denne side. I menuen til venstre kan du se vores underkategorier, og læse mere om de konkrete tiltag.

Du kan bl.a. læse om, hvordan Solrødgård Klima- og Miljøpark er skabt, ud fra det princip at ca. 90% af bygningsdelene skal kunne genbruges og anvendes andet sted, hvis forsyningen en skønne dag skal fjernes fra området.

Derudover kan du læse mere om hvordan vi arbejder med de 17 verdensmål indenfor flere af vores forsyningsarter og hvilke overordnede verdensmål vi ser som ledestjerne for Hillerød Forsyning.

Til sidst kan du læse om hvordan vi arbejder med at skabe endnu mere biodiversitet på vores arealer. Der bliver gjort en stor indsats i samarbejde med foreningen ”Vild Med Vilje” og kommunen for at vi hele tiden sørger for, at dyr og planter trives her.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00