Gå til indhold

Formidlingsprojekt på Solrødgård er så småt begyndt

I forbindelse med at Solrødgård Klima og Miljøpark er ved at tage sin endelige form og diverse byggerier er ved at være vel overstået, er et nyt projekt ved at tage form. Projektet skal formidle naturen, vores aktiviteter og de spændende fund som Nordsjællandsmuseum har fundet i deres udgravning af området.

Flagermushotel og Fugletårn står allerede som synlige markeringer i landskabet sammen med renseanlægget og genbrugsstationen. Der bliver i alt etableret 6. hotspots, der skal være synlige ”ikoner”, som skal appellere til besøgendes nysgerrighed og opmuntre til at besøge stederne for at få mere information. Udover hotspots har vi også tænkt på at vi skal byde besøgende velkommen til parken. Derfor vil man møde et velkomstskilte i den nordlige og sydlige indgang til Klima og Miljøparken, som benyttes af fodgængere og cyklister.

Vi har indgået en aftale med anlægsgartner Gottleib A/S, der her i løbet af november vil sætte velkomst og informationsskilte op på Solrødgård. I løbet af foråret vil selve anlæggelse af de 6. hotspots bliver færdig etableret og der vil blive bænke mv. op på alle hotspots.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00