Gå til indhold

Har du rotter? Læs mere

Lad ikke madaffaldet gå til spilde, læs mere

Skoler og dagtilbud

Hillerød Forsyning går meget op i at skabe et godt samarbejde med skolerne i kommunen. Vi er i øjeblikket i gang med at udvikle forskellige forløb til skoleklasser i samarbejde med faglærerne.
Da vi lige er startet op med at udvikle forløb, kan det være, at du ikke endnu har mulighed for at booke et forløb til netop dit klassetrin. Men heldigvis er det stadig muligt at booke en almindelig rundvisning på en af vores forsyningsarter. Du booker bare dit forløb nedenfor.

Insekthotel - Hillerød Forsyning har lige nu et tilbud til indskolingselever og specialklasseelever fra Hillerød.

Vi er i gang med at lave et stort insekthotel og nu kan din klasse være med til at udfylde rum i det store insekthotel og dermed hjælpe os med at skabe mere biodiversitet på vores naturareal på Solrødgård. Workshoppen vil både være en gåtur i området, hvor vi taler om insekter og om hvor de bor naturligt og til sidst kommer klassen til at samarbejde om, at designe deres eget rum i det store insekthotel.

Hvis det kunne være interessant for din klasse at være en del af det store insektprojekt, så kan I kontakte vores formidler Mathilde på formidling@hfors.dk

Du er også altid velkommen til at sende en mail til vores formidler Mathilde på formidling@hfors.dk, hvis du har særlige ønsker eller behov.

 

Genbrugsstation   Spildevand
Kraftvarme   Vandværk
Naturen i området

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00