Gå til indhold

Skoler og dagtilbud

Hillerød Forsyning går meget op i at skabe et godt samarbejde med skolerne i kommunen. Vi er i øjeblikket i gang med at udvikle forskellige forløb til skoleklasser i samarbejde med faglærerne.
Da vi lige er startet op med at udvikle forløb, kan det være, at du ikke endnu har mulighed for at booke et forløb til netop dit klassetrin. Men heldigvis er det stadig muligt at booke en almindelig rundvisning på en af vores forsyningsarter. Du booker bare dit forløb nedenfor.

Særarrangement "Kom og besøg vores insekthotel"

Tag din klasse med ud til Hillerød Forsyning og vær med til at udfylde skelettet til et stort insekthotel med naturmaterialer som græs, bark, kviste eller noget helt 4.

Hillerød Forsyning har bygget skelettet til et stort insekthotel og nu er der brug for, at en masse elever kommer på besøg og udfylder hullerne med naturmaterialer som græs, bark, kviste eller noget helt 4.

Aktiviteten er tilrettelagt for indskolingen og til 4. klasse. Eleverne vil lære, hvilke dyr der kan bo i et insekthotel og går en runde på Hillerød forsynings arealer, og leder efter gemmesteder for insekter og dyr.

Aktiviteten tager 1½ times tid. Der er mulighed for at spise jeres medbragte madpakker her ude inden i skal tilbage til skolen. Er du interesseret, så send en mail til Mathilde på formidling@hfors.dk

Du er også altid velkommen til at sende en mail til vores formidler Mathilde på formidling@hfors.dk, hvis du har særlige ønsker eller behov.

 

Genbrugsstation   Renseanlæg
Kraftvarme   Vandværk
Naturen i området

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00