Gå til indhold

Rundvisning på Genbrugsstationen

Du og din klasse kan komme på rundvisning på vores Genbrugsstation, hvor I vil få viden om, hvordan og hvorfor vi sorterer affald og om hvor, de forskellige ting ender.

Vi taler om genbrug og om, hvordan de forskellige fraktioner bliver brugt og udnyttet til nye ressourcer.

Vi tilpasser læringsniveauet til jeres klassetrin.

Hvis I har specielle temaer I ønsker belyst, så kan I skrive det i kommentarfeltet, når I booker rundvisningen.

Du kan finde relevant materiale her

Ved rundvisning på Genbrugsstationen gælder følgende regler:

• Genbrugsstationen er en arbejdsplads med potentielle farer for færdsel og derfor ikke et sted, hvor man må løbe rundt eller færdes på egen hånd. 

• Det er et krav, at alle skal bære refleksvest, når de færdes på genbrugsstationen. Vestene bliver udleveret, inden rundvisningen starter.

• De besøgende må ikke klatre op på eller stikke hånden ned i containere, rode i affaldet eller røre ved maskiner og andet udstyr.

Særligt ved skole- og børnehavebesøg:

• Hvis besøgsgruppen er en skoleklasse/børnehave, så er det lærerens eller pædagogens ansvar at holde sammen på børnene og at være aktivt til stede og fokusere på det, som foregår.

• Der må max. være 30 personer med til rundvisningen, inklusiv undervisere.

• Der er en nedre aldersgrænse på 3 år ved deltagelse på rundvisninger på genbrugsstationen, og børnehavegrupper må max. være 12 børn + voksne pr. rundvisning. Dette er for, at børnene har større mulighed for at være aktive og en del af rundvisningen.

 
I er velkomne til at nyde jeres medbragte madpakker.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00