Gå til indhold

Har du rotter? Læs mere

Lad ikke madaffaldet gå til spilde, læs mere

Temadage og events

Nedenfor kan du se kommende temadage og events. HIllerød Forsyning arbejder løbende med at tilbyde interessante og inspirerende arrangementer for vores kunder.

Månedlig rundvisning for private

Vi tilbyder en rundvisning i området omkring Solrødgård den første lørdag i hver måned for privatpersoner. Dette er dog ikke muligt før august 2020 grundet corona.

Ønsker du at booke dig ind på rundvisning som privatperson den første lørdag i august, så send en mail til vores formidler Mathilde på formidling@hfors.dk

Særarrangement foråret 2020

I øjeblikket har vi et specielt "krible krable" arrangement, som foregår ude i naturen omkring Solrødgård. Arrangementet er egnet til børn og voksne, som vil nyde et par timer ude i vores flotte natur. De vil blive modtaget af vores formidler Mathilde, som blandt andet vil fortælle lidt om de insekter, som lever i området. Grundet corona er der kun plads til 9 personer pr. arrangement, så det er "først til mølle".

Er du interesseret, så send en mail til Mathilde på mk@hfors.dk

 

 

Naturen i området   Månedlig rundvisning

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00