Gå til indhold

Temadage og events

Grundet nye coronarestriktioner er alle rundvisninger og forløb desværre aflyst frem til den 28. februar 2021. Hvis du har booket en rundvisning, kan du rykke din booking til en senere dato i vores bookingsystem.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at booke rundvisninger fra marts måned og frem, hvor vi håber på at have åbent igen.

Hvis du skulle have spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores formidler Mathilde på formidling@hfors.dk

Nedenfor kan du se kommende temadage og events. HIllerød Forsyning arbejder løbende med at tilbyde interessante og inspirerende arrangementer for vores kunder.

Månedlig rundvisning for private på Solrødgård

OBS - vi har desværre lukket for rundvisninger på vores anlæg på ubestemt tid, grundet coronasituationen.

Vi tilbyder en rundvisning i området omkring Solrødgård den første lørdag i hver måned for privatpersoner.  Book herunder og vælg "Månedlig rundvisning"

Naturen i området for større grupper

OBS - vi har desværre lukket for rundvisninger på vores anlæg på ubestemt tid, grundet coronasituationen.

Vi tilbyder en rundvisning i området omkring Solrødgård for større grupper, enten som virksomhed eller forening. Book herunde og vælg "Naturen i området"

Særarrangement "Kom og besøg vores insekthotel"

Tag din klasse med ud til Hillerød Forsyning og vær med til at udfylde skelettet til et stort insekthotel med naturmaterialer som græs, bark, kviste eller noget helt 4.

Hillerød Forsyning har bygget skelettet til et stort insekthotel og nu er der brug for, at en masse elever kommer på besøg og udfylder hullerne med naturmaterialer som græs, bark, kviste eller noget helt 4.

Aktiviteten er tilrettelagt for indskolingen og til 4. klasse. Eleverne vil lære, hvilke dyr der kan bo i et insekthotel og går en runde på Hillerød forsynings arealer, og leder efter gemmesteder for insekter og dyr.

Aktiviteten tager 1½ times tid. Der er mulighed for at spise jeres medbragte madpakker her ude inden i skal tilbage til skolen.

Er du interesseret, så send en mail til Mathilde på formidling@hfors.dk

 

 

Naturen i området   Månedlig rundvisning
 
 

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00