Gå til indhold

Rundvisning på Frederiksgade Vandværk

Åbent for booking af rundvisning fra den 21 maj 2021.

Har du lyst til at finde ud af, hvordan du får drikkevand ud af din vandhane?

Så kan du komme på rundvisning på Frederiksgade Vandværk. Her taler vi om vandets vej, hvordan får vi vandet op af jorden, og hvordan det egentlig kom der ned til at starte med. Vi fortæller lidt om råvand og hvad der sker med vandet, inden det kommer ud af din vandhane derhjemme.

Vi ser gerne, at der er minimum 8 og maksimalt 20 deltagende ved en rundvisning, der typisk vil tage omkring en times tid.

Inden dit besøg på vandværket skal du vide, at vi på grund af forureningsrisiko ikke modtager gæster, der lige inden har været på et renseanlæg, på en bondegård eller andre bakteriefyldte områder.

Hvis du er nysgerrig på ovenstående, kan du booke dit besøg nedenfor.

Se relevant materiale her

Ved rundvisning på vandværk gælder følgende regler:

• Vandværket er et sted, som laver rent drikkevand, hvorfor vi går meget op i hygiejne. Man skal være opmærksom på, at vandværket er en arbejdsplads og derfor ikke er et sted, hvor man må løbe rundt eller færdes på egen hånd.

• Vi modtager ikke gæster/grupper, der samme dag har besøgt et renseanlæg, en bondegård eller haft nærkontakt med andre beskidte omgivelser.

• Det er ikke tilladt at åbne ind til vandet, mens der er besøgende, da der er fare for at forurene drikkevandet.

• Det er ikke tilladt for de besøgende at filme eller fotografere inde på vandværket, med mindre der er indgået en aftale herom med rundviseren.

 

 
 

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00