Gå til indhold

Besøg Solrødgård Klima- og Miljøpark

OBS! Grundet at vi ønsker at udvise agtpågivenhed i forbindelse med coronasmitte har vi valgt ikke at give rundvisninger i øjeblikket. Hillerød Forsyning følger nøje med i sundhedsstyrelsens anbefalinger og vi holder os også nøje ajour med retningslinjer i forsyningssektoren. Vi håber at kunne åbne op for rundvisninger igen i maj 2020. 

På Solrødgård Klima- og Miljøpark har vi bygget en ny genbrugsstation, et nyt renseanlæg, samt et Klima- og Miljøcenter til forsyningens medarbejdere.

Området indeholder desuden et større rekreativt område med natur og tiltag til gavn for miljø og dyreliv samt arkæologiske fund.

Alt dette vil vi selvfølgelig godt fortælle andre om, så derfor har I mulighed for at booke et besøg. Det kan f.eks. være en rundvisning på ét af vores anlæg, eller det kan være en generel rundvisning på hele området. Det kan også være, I har andre specifikke ønsker, som vi kan se, om vi kan imødekomme.

I menuen til venstre kan du vælge om du ønsker rundvisning som gruppe på Genbrugsstationen, Renseanlægget eller Solrødgård området. Du kan også vælge at komme på den månedlige rundvisning som enkeltperson.

 

 

 

 

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00