Gå til indhold

Kø til genbrugsstationen, læs mere

Har du mere plast end, du kan have i din plastbeholder? Læs mere

Har du mere dagrenovation derhjemme end normalt? Læs mere

Genbrugsstationen genåbner på tirsdag d. 31. marts

Gratis kompost på genbrugsstationen, læs mere

Skal du have fat i Kundeservice? Læs mere

Rundvisning for enkeltpersoner

OBS! Grundet at vi ønsker at udvise agtpågivenhed i forbindelse med coronasmitte har vi valgt ikke at give rundvisninger i øjeblikket. Hillerød Forsyning følger nøje med i sundhedsstyrelsens anbefalinger og vi holder os også nøje ajour med retningslinjer i forsyningssektoren. Vi håber at kunne åbne op for rundvisninger igen i maj 2020.

Rundvisningen omhandler "den bæredygtige fortælling" og er - foruden besøg på Genbrugsstationen og Renseanlægget - en gåtur på de 7 km anlagte stier i hele området i og omkring Solrødgård. Det anbefales ikke at man tager på denne rundvisning, hvis man er gangbesværet.

Hvad?

Rundvisningen tager dig blandt andet forbi fugletårnet, hvor du evt. kan se, om du kan finde ørnen i og omkring det lille flagermushotel.


PÅ RUNDVISNINGEN KAN DU OGSÅ:
– holde udkig efter frøer, fisk, fugle og dyrevildt
– se på gamle stendiger og høre om vandmøller og bosteder fra både stenalderen, bronzealderen, jernalderen og middelalderen
– gå en hyggelig tur på renseanlæggets grønne tage, hvor du mellem tagene også kan se ”Skåret”, den ”grønne gågade”, hvor du kan se forskellige løsninger til regnvandshåndtering.

Hvornår?

Den første lørdag i måneden fra kl. 10.00-12.00 

Hvor?

Mødestedet er indgangen til Genbrugsstationen. Du er dog velkommen til at parkere ved hovedingangen til Klima- og Miljøcenteret.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er torsdagen i den samme uge, som lørdagsrundvisningen finder sted.

Anmod om et besøg

OBS! Man skal udfylde en formular for hver enkelt deltager.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00