Gå til indhold

Kø til genbrugsstationen, læs mere

Har du mere plast end, du kan have i din plastbeholder? Læs mere

Har du mere dagrenovation derhjemme end normalt? Læs mere

Genbrugsstationen genåbner på tirsdag d. 31. marts

Gratis kompost på genbrugsstationen, læs mere

Skal du have fat i Kundeservice? Læs mere

Rundvisning på Genbrugsstationen

OBS! Grundet at vi ønsker at udvise agtpågivenhed i forbindelse med coronasmitte har vi valgt ikke at give rundvisninger i øjeblikket. Hillerød Forsyning følger nøje med i sundhedsstyrelsens anbefalinger og vi holder os også nøje ajour med retningslinjer i forsyningssektoren. Vi håber at kunne åbne op for rundvisninger igen i maj 2020.

Du kan som gruppe få en rundvisning på Genbrugsstationen og høre hvad der sker med affaldet efter det er sorteret. Udfyld formularen nederst på siden.

Er du en skoleklasse?

Eleverne får informationer om, hvorfor vi skal sortere affaldet og får vist konkrete eksempler på produkter, som er fremstillet af indsamlede genbrugsmaterialer.

Læs mere på Skolen i Virkeligheden

Hvis I gerne vil have en rundvisning, så  send en mail til daglig leder Hanne Thinghuus. Mailen må gerne indholde antal besøgende, klassetrin samt en beskrivelse af hvad I gerne vil høre om.

I kan finde undervisningsmateriale, som kan benyttes før og efter rundvisningen her

Besøg på Vestforbrænding

Ligeledes kan skoleklasser besøge forbrændingsanlægget Vestforbrænding. Læs mere på Vestforbrændings hjemmeside.

Besøgene tilrettelægges til den enkelte gruppe og indeholder altid en præsentation og en rundvisning på forbrændingsanlægget. Vi tager imod grupper på 10-30 personer fra 0. klasse og opefter (herunder besøgende fra ungdomsuddannelser, seminariestuderende, foreninger, virksomheder og ejendomsfunktionærer og andet). Grupper over 30 personer skal deles.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00