Gå til indhold

Annoncer

2-spaltet annonce

En 2-spaltet annonce måler 86x100 mm. Længden kan tilpasses efter behov.

Den viste annonce er et eksempel på en annonce, der fortæller om alle fire forsyningsområder; derfor er de fire symboler vist.

Hvis annoncen vedrører tre eller færre områder, vises kun de relevante symboler (venstrejusteret). Hvis annoncen kun vedrører ét af områderne, kan vandmærket desuden udskiftes med det pågældende områdes symbol.

Hvis ingen af de fire områder er omdrejningspunktet for annoncen (f.eks. hvis annoncen er af generel natur), vises ingen symboler. Teksten forbliver, hvor den er i nedenstående eksempel; altså rykkes ikke op.

Annonce - 86x100 mm

4-spaltet annonce

En 4-spaltet annonce måler 176x150 mm. Længden på annoncen kan tilpasses efter behov. Læs om retningslinjer for placering af symboler under 2-spaltet annonce.

Annonce - 176x150 mm

4-spaltet annonce - Vand

Eksempel på annonce, der kun vedrører vandforsyningen. Bemærk Vand-symbolet er benyttet som vandmærke.

Halv-sides annonce

En halv-sides annonce (6-spaltet) måler 266x175 mm. Længden på annoncen kan tilpasses efter behov. Læs om retningslinjer for placering af symboler under 2-spaltet annonce.

Annonce - 266x175 mm

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00