Gå til indhold

SMS-service

Er du Vand- eller Varmekunde hos Hillerød Forsyning og har adgang til en mobiltelefon, er du automatisk omfattet af Hillerød Forsynings sms-service, med mindre at du har hemmeligt nummer - så skal du selv tilmelde dig. Det er en gratis service, som vi tilbyder alle vores forbrugere på Vand og Varme.

OBS! Vær opmærksom på, at du kun kan tilmelde dig vores SMS-service vedr. vand, hvis du får vand fra Hillerød Forsyning og ikke fra et privat vandværk.

Se hvor du får dit vand fra her.

Hvis uheldet skulle være ude, og der sker en vandforurening, en afbrydelse af varmen, et vandbrud eller lignende i det område, hvor du bor, vil du modtage en sms-besked om problemet.

Du vil også modtage en sms, hvis for eksempel din måler skal skiftes eller i andre tilfælde, hvor det vil være relevant at orientere vores kunder.

OBS! Vi gør opmærksom på, at man selv skal afmelde sig SMS-servicen, hvis man flytter fra den tilmeldte adresse.

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde en mobiltelefon til vores sms-service, kan du gøre det ved at udfylde nedenstående felter. Hvis du f.eks. ejer et sommerhus, er vicevært eller har mobiltelefon som arbejdstelefon, kan du med fordel tilmelde dig sms-servicen. Du kan også tilmelde flere mobilnumre til samme adresse samt tilmelde din e-mailadresse.

Afmelding

Hvis du ikke længere ønsker at være tilmeldt vores sms-service, kan du afmelde dig ved at udfylde nedenstående felter. Det kan for eksempel være, hvis du har flere mobilnumre registreret på din adresse, f.eks. børnenes.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00