Gå til indhold

Information om ny selvbetjeningsløsning

NemID – vi anbefaler du benytter NemID, hvor du kan give samtykke til brug af dit CPR-nummer til brug for e-Boks og NemKonto.

Du skal desværre logge ind på ny, også selvom du har været logget ind tidligere. Det er lidt besværgeligt første gang idet du skal bruge dine kundenumre og koder - men derefter er dine kundeforhold samlet og login foregår med NemID alene. Vi er i dialog med vores leverandør, KMD, om at forenkle login og tilknytning af øvrige kundeforhold.

Når du logger på selvbetjeningen, bliver du bedt om at aktivere din bruger. Aktiveringen sker ved at indtaste din e-mailadresse og derefter indtaste den kode, du får tilsendt i en e-mail.

Herefter bliver du bedt om at tilknytte den adresse, som du ønsker adgang til. Det gør du ved at indtaste dit kundenummer og aktiveringskode.

Kundenummer og aktiveringskode fremgår af din regning. Du kan eventuelt sende en mail til kundeservice@hfors.dk, såfremt du mangler kundenummer eller aktiveringskode.

Som kunde i Hillerød Forsyning kan du have flere kundeforhold. Det er vigtigt, at du tilknytter dine øvrige kundeforhold, efter du er logget ind.

Det gør du øverst i højre hjørne, hvor der står dit navn og adresse. På den måde vil du altid kunne skifte mellem dine kundeforhold, når du er logget ind.

LOG IND HER

 

Er du erhvervskunde?

Hvis du logger på med en nøglefil, har du automatisk adgang til alle kundeforhold med samme CVR-nummer, som er tilknyttet nøglefilen

Hvorfor beder vi om adgang til dit CPR-nummer og samtykke?

Når vi har adgang til dit CPR-nummer og du giver dit samtykke, kan vi:

  • Udbetale tilgodehavende til din NemKonto.
  • Sende post til dig i e-Boks.
  • Identificere dig og dermed øge sikkerheden.

Vi skal bruge dit samtykke så vi fortsat kan sende dig regninger via e-Boks samt benytte NemKonto til eventuel udbetaling af tilgodehavende.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores privatlivspolitikker HER

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00