St. Lyngby Vandværk låner vand fra Meløse Vandværk

Sommeren er over os, og vi bruger mere vand om sommeren.
Det gør vi altid, og det er et dejligt sommertegn - men sommeren fortsætter længe endnu, og forhåbentlig bliver den lige så god, som denne juni indtil nu har været.

For at være på forkant med behovet, renoverer vi derfor vandboringerne i St. Lyngby, og derfor får St. Lyngby i den periode vand fra den gode nabo, Meløse.

Hvad betyder det?
Det betyder, at vi beder alle vores gode kunder i St. Lyngby og Meløse om at passe lidt ekstra på vandet i en periode, mens vi renoverer.

Det betyder også, at der kan være et lidt lavere vandtryk i både St. Lyngby og Meløse.

Perioden strækker sig fra nu - og frem til og med den 7. juli 2019, hvorefter vi regner med, at der igen vil være fuld drift i St. Lyngby.

I perioden er der ekstra tryk på vandledningerne fra Meløse til St. Lyngby, og det kan engang imellem medføre, at lidt okker fra vandrørene løsner sig.

Okker er altid i vores vand, og det eneste problem der kan opstå ved ekstra forekomst er, at det kan farve f.eks. badebassiner og tøj lidt gult.

Farven kan vaskes af igen, men det kan kræve 1-3 vaske.

Tak for hjælpen med at passe på vores vand.

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00