Gå til indhold

Tilskud til energibesparelser/håndværkerfradrag

Har man ønsker om at få energibesparelser i hjemmet af forskellig art, så vil der være mulighed for, at du kan få et tilskud til netop dette. Der er flere forskellige ting, som du vil have mulighed for at få et tilskud til, og det vil i store træk være stort set alle tænkelige former for energibesparende installationer, som du kan få tilskud til.
 

Inden du går i gang med at ansøge om tilskuddet, så er det dog en rigtig god idé, at du sørger for at få drøftet din situation med en håndværker, så du kan få mulighed for at finde ud af hvilket energireducerende tiltag, der kan foretages i netop dit hjem. Der er nemlig en del forskellige foretagender, som du kan få et tilskud til, og det kan være en rigtig god idé at man får drøftet de mange forskellige muligheder med en håndværker. Det vil nemlig være muligt at få vedkommende til at komme med en håndværksfaglig vurdering af, hvilke tiltag der vil være de mest fordelagtige for netop dig at få lavet.

Du skal søge tilskud INDEN du får lagt fjernvarme ind - læs mere her

Såfremt du får lagt fjernvarmen, så kan du søge om håndværkerfradrag, læs mere her

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00