Hillerødborgerne skal vælge nyt bestyrelsesmedlem

Pressemeddelelse

Et forbrugervalgt medlem har trukket sig fra bestyrelserne i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S. Derfor sætter Hillerød Forsyning nu gang i et suppleringsvalg, så det ledige sæde kan blive genbesat.

Hillerød, 14. februar 2022 – Kort efter det første bestyrelsesmøde i de nyvalgte bestyrelser meddelte det forbrugervalgte medlem af bestyrelserne i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S, Rasmus Visby, at han trak sig fra sine bestyrelsesposter.

Derfor sætter Hillerød Forsyning nu gang i en ny valgproces, så det ledige sæde kan blive genbesat for den resterende periode, som vandsektorloven foreskriver.

”Bestyrelserne skal være fuldtallige hurtigst muligt. De hidtidige afstemningsregler gjorde, at lejere ikke kunne stemme, og det vil vi have ændret samtidig med denne afstemning, så alle forbrugere kan være med til at bestemme. Det er en del af fornyelsen i Hillerød Forsyning,” siger bestyrelsesformand Tue Tortzen og tilføjer:

”Der venter vigtige beslutninger om nyt vandværk, rensning af spildevandet for medicinrester og multiresistente bakterier, og – ikke mindst – en række store separatkloakeringsprojekter forude, og det er vigtigt, at alle får mulighed for at komme til orde i de beslutningsprocesser.”

Emne
  • Hillerød Forsyning