Jørgen Suhr, næstformand, Hillerød Forsyning, bestyrelse

Ny bestyrelsespost styrker Hillerød Forsynings indflydelse

Pressemeddelelse

Jørgen Suhr, næstformand for bestyrelserne i Hillerød Forsyning, er trådt ind i brancheforeningen DANVA’s bestyrelse. Bestyrelsesposten styrker Hillerød Forsynings mulighed for at præge udviklingen i den danske vandsektor.

Hillerød, 23. juni 2023 – Jørgen Suhr har i det seneste halvandet år været næstformand i bestyrelserne i Hillerød Forsyning. Og det er den post, der har åbnet muligheden for, at byrådspolitikeren nu har fået mulighed for at blive medlem af brancheforeningen DANVA’s bestyrelse.

DANVA er brancheforening for alle danske vand- og spildevandsselskaber, og dermed får Hillerød Forsyning nu gennem Jørgen Suhrs bestyrelsespost mulighed for at præge arbejdet for et bedre vandmiljø – ikke bare lokalt men også på landsplan.

”Jeg ser frem til arbejdet i DANVA’s bestyrelse, fordi det er vigtigt, at vi styrker fortællingen om drikkevand og spildevand, som en vigtig del af en bæredygtig og cirkulær ressourceøkonomi. I Hillerød Forsyning har vi netop fokus på at sikre, at der skal være bedre forhold for vandmiljø og natur, og at der skal være både nok og godt drikkevand nu og i fremtiden. Det er derfor også to områder, jeg kommer til at have fokus på i mit bestyrelsesarbejde for DANVA,” siger Jørgen Suhr.

På DANVA’s generalforsamling sidste år siden blev Jørgen Suhr valgt som førstesuppleant til bestyrelsen. Forleden måtte foreningens formand, Lasse Frimand Jensen, dog trække sig fra bestyrelsen efter at være blevet udpeget som ny borgmester i Aalborg, hvilket betød, at han nedlagde hvervet i Aalborg Forsynings bestyrelse. Dermed har Jørgen Suhr som førstesuppleant overtaget den ledige bestyrelsespost.

For yderligere information
Søren Hedegaard Nielsen, kommunikationschef, Hillerød Forsyning
T: 48 23 10 00. M:
shn@hfors.dk