Projekter, Midtbyen, separatkloakering, Hillerød Forsyning

600 dage uden arbejdsulykker i Hillerød

Pressemeddelelse

Separatkloakering, ny klinkebelægning og vedligehold af fjernvarmenettet i Slotsgade skrider planmæssigt frem, og d. 9. november kunne Hillerød Forsyning og samarbejdspartnere også fejre 600 dage uden arbejdsulykker.

Hillerød, d. 14. november 2023 – Arbejdsmiljøet er prioriteret i top på anlægsprojekterne i Slotsgade. Hillerød Forsyning og entreprenøren Arkil har fokus på det forebyggende arbejde, og det bærer frugt. Projektet har nemlig rundet en milepæl ved at passere 600 dage uden arbejdsulykker med fravær. Metoden er enkelt: Hver uge bliver der udført en rundering med gennemgang af sikkerheden, som gør, at meget bliver taget i opløbet.

Det er godt at se, at det målrettede arbejde med forebyggelse, løfter sikkerheden på byggepladsen. Vi skal passe godt på vores medarbejdere, og det gør vi ved løbende at reagere, hvis sikkerheden kan forbedres,” siger Tue Tortzen, bestyrelsesformand, Hillerød Forsyning.

For at markere dagen havde Hillerød Forsyning og Hillerød Kommune i sidste uge stillet en pølsevogn op på Posen til anlægsarbejderne, som kunne snuppe sig en velfortjent Langelænder til frokost.

Det har været et fast hold på mellem 20-30 mand, som har udført projekterne. Det gode samarbejde med Arkil fortsætter i de kommende etaper af anlægsprojekter i Helsingørsgade og på Torvet.

Særligt fokus på forebyggelse

Det forebyggende arbejde er ikke nyt i Hillerød Forsyning. Og det er ikke uden grund. Anlægsbranchen ligger nemlig ifølge Arbejdstilsynet fortsat højt i statistikken over arbejdsulykker.

Vi arbejder målrettet på at minimere antallet arbejdsulykker ved systematisk at have fokus på forebyggelse. En stor byggeplads uden arbejdsulykker er nemlig ikke en selvfølge og kræver en fokuseret og vedvarende indsats fra bygherre og håndværkerne på pladsen,” siger Peter Underlin, direktør i Hillerød Forsyning.

Emne
  • Spildevand