KMC, indgang, Hillerød Forsyning

Byrådet udpeger eksternt medlem af Hillerød Forsynings bestyrelser

Nyhed

Byrådet i Hillerød har udpeget Kamma Eilschou Holm som eksternt medlem af bestyrelserne i Hillerød Forsyning. Kamma Eilschou Holm har gennem de seneste 25 år opbygget en solid indsigt i forsyningssektoren – ikke mindst energisektoren.

Byrådet har efter indstilling fra bestyrelserne i Hillerød Forsyning udpeget det nye medlem for at sikre, at alle kompetencer indenfor ”teknisk indsigt i den grønne omstilling og erfaring med risikostyring, økonomi og bestyrelsesarbejde” er til stede i bestyrelsen.

”Med sine knap 25 år erfaring i forsyningssektoren har Kamma Eilschou Holm alle de kompetencer, vi har brug for. Derfor ser vi frem til at byde hende velkommen som eksternt medlem af bestyrelserne, og til at kunne trække på hendes store viden om branchen, ” siger bestyrelsesformand Tue Tortzen, Hillerød Forsyning.

Kamma Eilschou Holm driver i dag egen virksomhed, KH Relation, der har specialiseret sig i rådgivning af kommuner, forsyningsselskaber og myndigheder. CV’et omfatter også en stilling som direktør for fjernvarmeselskabet CTR (Centralkommunernes Transmissionsselskab), vicedirektør i både Dansk Fjernvarme og Dansk Affaldsforening, kontorchef i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen med ansvar for Energicenter Varme mm. 

Bestyrelserne i Hillerød Forsyning består herefter af otte generalforsamlingsvalgte medlemmer, to forbrugervalgte medlemmer i selskaberne Hillerød Forsyning Vand og Spildevand samt fire medarbejdervalgte medlemmer i selskaberne Hillerød Forsyning Holding og Service.
 

Emne
  • Hillerød Forsyning