Lone Byskov

Lone Byskov forlader Hillerød Forsyning

Pressemeddelelse

Hillerød Forsynings administrerende direktør, Lone Byskov, har fået nyt job og forlader derfor forsyningen.

Hillerød, 2. november 2022 – ”Efter at have været ansat i de kommunale forvaltninger i Hillerød, Rudersdal og Københavns kommuner i godt 15 år kan jeg mærke, at det er der, jeg trives bedst. Derfor har jeg sagt ja til stillingen i Greve Kommune. Det er et tilvalg af forvaltningen og ikke et fravalg af forsyningen,” siger Hillerød Forsynings administrerende direktør, Lone Byskov, om årsagen til sin exit.

Lone Byskov er blevet ansat som direktør for Teknik & Miljø samt Sundhed & Pleje i Greve Kommune og forlader dermed forsyningen. Bestyrelsen vil både have fokus på at sikre en hensigtsmæssig drift i overgangsperioden samt hurtigst muligt finde en permanent løsning.

”Jeg vil gerne sige tak til Lone Byskov for hendes indsats igennem det seneste års tid. I bestyrelsen er vi trygge ved, at de to resterende medlemmer af direktionen med deres mange års erfaring i forsyningen vil sikre den nødvendige drift, udvikling og ledelse, indtil vi har fundet en permanent løsning,” siger formand for bestyrelsen, Tue Tortzen, og fortsætter:

”Bestyrelsen vil nu hurtigst muligt sætte gang i den proces. Vi er et selskab i vækst, fordi Hillerød er en by i vækst, og forsyningen har en nøglerolle i den grønne omstilling her i kommunen. Derfor er det vigtigt, at vi snarest får det afklaret.”

Favne hele organisationen

Lone Byskovs opsigelse betyder altså, at de to forsyningschefer og COO’er, Anders Buchardt Møller-Hansen og Peter Underlin, i en periode kommer til at favne hele organisationen.

”Lone Byskovs opsigelse betyder, at vi i ledelsen i den kommende tid kommer til at uddelegere mere ansvar og flere opgaver. Det sker for at sikre den nødvendige fremdrift,” siger Anders Buchardt Møller-Hansen, og Peter Underlin supplerer:

”Vi kommer til at rykke tættere sammen i bussen i den kommende tid, fordi der er behov for, at vi viser, at vi har den rette holdånd. Men både Anders Buchardt Møller-Hansen og jeg har stor tiltro til, at organisationen kan løfte den opgave, så vi sikrer, at både drift og udvikling fortsætter i samme høje tempo og kvalitet som hidtil,” siger Peter Underlin.

Lone Byskov tiltrådte som direktør for Hillerød Forsyning 1. oktober 2021, og hun får dermed kun godt et år i spidsen for selskabet.

”I den bedste af alle verdner er godt ét år naturligvis for kort tid, fordi jeg ikke når at mærke konsekvenserne af de beslutninger, jeg har været med til at træffe. Jeg har i min tid her i forsyningen arbejdet på at styrke organisationen, så vi har fået en bedre betjening af vores bestyrelse og vores ejere. Det kommer forhåbentligt forsyningen til gavn fremadrettet.

For yderligere information:
Tue Tortzen, formand for Hillerød Forsyning
T: 22 85 73 62

Emne
  • Hillerød Forsyning