Gå til indhold

Nye tekniske og almindelige bestemmelser på fjernvarmen, læs mere

Pas på din skraldemand, læs mere

Sådan gør du med affaldet fra haven, læs mere

Hvorfor er der spildevand i havet? Læs mere

15.07.2020

Fjernaflæsning af målere

Hillerød Varme og Hillerød Vand har normalt leveret månedlige aflæsninger af vores fjernaflæste målere.

Læs mere
15.07.2020

Hillerøds borgere sorterer plast i lange baner

I efteråret 2019 fik vi nye affaldsbeholdere i Hillerød, og vi begyndte at sortere vores affald i endnu flere fraktioner - bl.a. plast.

Læs mere
15.07.2020

Vær med til at forskønne vort nærmiljø

Dåser, cigaretskod, papir og plastik flyder i naturen, langs vejen og i byernes grønne områder. Det bryder ingen sig om. Derfor inviterer Danmarks Naturfredningsforening (DN) i samarbejde med Hillerød Kommune og Hillerød Forsyning til landsdækkende affaldsindsamling lørdag d. 19. september.

Læs mere
13.07.2020

Nyt udbud om miljøvenlig energiproduktion skal sikre Hillerød den grønne førertrøje

Et nyt dampværk skal accelerere den fortsatte grønne omstilling af Hillerød til gavn for både borgere og virksomheder. Et udbud om entreprisen sættes nu i gang i et unikt samarbejde mellem industrien og Hillerød Kraftvarme ApS.

Læs mere
08.07.2020

Har du rotter?

Rotter er smittebærere af alvorlige sygdomme. Det er derfor lovpligtigt, at du hurtigst muligt melder det, hvis du ser en rotte eller tegn på rotter – ligegyldigt om det er indenfor eller udenfor, eller om det er på et privat eller et offentligt område. Et rottepar kan blive til omkring 800 rotter på et år.

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00