Gå til indhold

Gratis kompost på genbrugsstationen fra den 20. marts, læs mere

Få overblik over dit affald – nemt og hurtigt, læs mere

Se din regning, læs mere

24.02.2021

Vær med til at forskønne vort nærmiljø

Dåser, cigaretskod, papir og plastik flyder i naturen, langs vejen og i byernes grønne områder. Det bryder ingen sig om. Derfor inviterer Danmarks Naturfredningsforening (DN) i samarbejde med Hillerød Kommune og Hillerød Forsyning til landsdækkende affaldsindsamling lørdag den 17. og søndag den 18. april 2021.

Læs mere
19.02.2021

Har du mere plast, end du kan have i din plastbeholder?

Vi er blevet rigtig gode til at sortere plastaffald og derfor er der også mange, der har mere plastaffald end der kan være i beholderen, og benytter vores tilbud om at sætte en gennemsigtig plastsæk ved siden af beholderen, som skraldemændene tager med ved næste tømning af plast.

Læs mere
15.02.2021

Sneen kommer igen

Hjælp os med at få hentet dit affald ved at sørge for sne-og glatførebekæmpelse. 

Læs mere
10.02.2021

Få overblik over dit affald – nemt og hurtigt

Er du i tvivl om, hvornår du får tømt dine affaldsbeholdere, får hentet storskrald, haveaffald eller hvornår genbrugsstationen har åbent?

Læs mere
20.01.2021

Spørgsmål til varmeregningen

Vi har i de seneste dage modtaget en del henvendelser fra fjernvarmekunder, som undrer sig over et gebyr, der optræder i nogle årsopgørelser for varme.

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00