Gå til indhold

Tag med på vores månedlige rundvisning, læs mere

Nye tekniske og almindelige bestemmelser på fjernvarmen, læs mere

Pas på din skraldemand, læs mere

13.07.2020

Nyt udbud om miljøvenlig energiproduktion skal sikre Hillerød den grønne førertrøje

Et nyt dampværk skal accelerere den fortsatte grønne omstilling af Hillerød til gavn for både borgere og virksomheder. Et udbud om entreprisen sættes nu i gang i et unikt samarbejde mellem industrien og Hillerød Kraftvarme ApS.

Læs mere
08.07.2020

Har du rotter?

Rotter er smittebærere af alvorlige sygdomme. Det er derfor lovpligtigt, at du hurtigst muligt melder det, hvis du ser en rotte eller tegn på rotter – ligegyldigt om det er indenfor eller udenfor, eller om det er på et privat eller et offentligt område. Et rottepar kan blive til omkring 800 rotter på et år.

Læs mere
08.07.2020

Hillerød Forsyning byder kunder til Gadevang Vandværk velkommen

Gadevang Vandværk har indgået samarbejdsaftale med Hillerød Forsyning om den daglige drift og vedligeholdelse af vandværk og ledningsnet.

Læs mere
01.07.2020

Er dit hus klar til næste skybrud?

Under et skybrud falder der mere end 15 mm regn på en halv time. Når så store mængder regn falder på kort tid, kan det være svært at lede vandet væk hurtigt nok. Derfor stiger risikoen for oversvømmelse, som kan føre til vandskader i din bolig, hvis du ikke tager dine forholdsregler.

Læs mere
24.06.2020

Firmabiler hos Hillerød Forsyning

Der har været en række skriverier om firmabiler hos Hillerød Forsyning.

Læs mere

Akutte driftsproblemer

Ved akutte problemer uden for normal åbningstid på driftsområderne vand, varme og spildevand kan du via vores hovednummer få kontakt til vagtpersonale.

48 23 10 00